Pyroll Areena – Aina löytyy hyvä syy liikkua

2.12.2020 OHJEISTUS PYROLL AREENAN KÄYTÖSTÄ VALLITSEVASSA RAJOITUSTILANTEESSA

Aluehallintovirasto on rajoittanut Kymenlaaksossa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yleisömäärän kymmeneen henkeen ajalla 1.-20.12.2020. Yli kymmenen hengen yleisötilaisuuksia ei saa järjestää. Ohjeistuksen vuoksi myös Pyroll Areenalla joukkuelajien salibandy-, futsal-, ja lentopalloharjoitukset sekä ryhmäliikuntatunnit keskeytetään.

Lajeja, joita pystytään harrastamaan turvallisuusohjeet huomioiden on mahdollista edelleen harrastaa. Mikäli saavut asiakkaaksemme, huomioithan seuraavat ohjeet, joita tulee ehdottomasti noudattaa.

Meillä on mahdollisuus pelata sulkapalloa, padelia, sekä treenata kuntosalilla kokoontumisrajoitusten puitteissa. Kuntosalillamme saa olla maksimissaan 10 hlöä/kerrallaan (5 yläkerrassa ja 5 alakerrassa). Pelaamisen ja kuntosaliharjoittelun ajaksi lapsia ei saa ottaa mukaan Areenalle.

Kuntosalin treeniaika on max. 60 min/krt. (Mikäli seuraavia on odottamassa vuoroaan). Puhdista käyttämäsi kuntosalilaite aina harjoittelun jälkeen. Suihkuta desinfiointiainetta laitteelle ja pyyhi sillä pinnat.
Kuntosalikäyntejä varten nettivarausjärjestelmäämme tullaan lisäämään mahdollisuus varata oma aika treenaamiselle ja tietysti sieltä samalla mahdollisuus nähdä milloin salilla on ruuhkaa/tilaa.

– Pelaajat, joilla on flunssan oireita tai jotka ovat altistuneet koronavirukselle, ovat koronan vuoksi karanteenissa tai ovat palanneet/matkustaneet Suomeen ulkomailta 14 vrk:n sisällä eivät saa tulla pelaamaan halleihimme.
– Suosittelemme, että riskiryhmiin kuuluvat eivät tulisi pelaamaan.- Edellytämme kasvomaskin käyttöä yleisissä tiloissa kaikilta yli 15-vuotiailta muuten kuin varsinaisen liikuntasuorituksen aikana. Mikäli mahdollista, niin myös liikuntasuorituksen aikana.
– Kiinnitä erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan – kädet tulee pestä ennen kentälle menoa ja sieltä poistuttua – käytä saatavilla olevaa käsidesiä!
– Pidä 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin.
– Saavu paikalle, vasta kun oma vuorosi on alkamassa.
– Vältä pukuhuoneiden käyttöä, pue treenivaatteet ulkoiluvaatteiden alle jo ennen hallille saapumista, mikäli mahdollista.
– Vältä oleskelua hallin aulatiloissa, katsomoissa ja pukuhuoneissa ja siirry suoraan kentälle ja sieltä pois.

Jaksetaan ja selätetään tilanne yhdessä.

Pyroll Areena

Pyroll Areenalla sijaitsee Suomen ensimmäinen sisätiloihin rakennettu padelkenttä ja se tarjoaakin padelin harrastajille ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet. Padelkentän pinta on uusittu syksyllä 2019 ja uusi Mondo-matto tarjoaa huippuluokan olosuhteet padeliin.
Padel on erittäin sosiaalinen laji, sillä sitä pelataan aina nelinpelinä. Padel on laji, joka sopii kaikille lapsista aina ikäihmisiin. Myös työpaikkaliikunnaksi erinomaisesti sopiva laji kehittää samalla kuntoa.

Suuri sisäpelikenttämme (kenttäpinta-ala 50 x 22 m) ja Tarkett Omnisport Excell urheilualusta varusteineen tekevät yhdessä erilaisten lajien harrastamisesta nautinnollista. Myös Areenan muut varusteet täyttävät huippuvaatimukset. Kenttämme on räätälöitävissä eri lajeille sopiviksi. Esimerkkejä Areenalle sopivista lajeista ovat salibandy, futsal, lentopallo, sulkapallo.
Kentän laidalla on kiinteä kolmerivinen katsomo, johon mahtuu istumaan 220 henkilöä.

Erillinen sulkapallokenttämme padelkentän vieressä on kovassa käytössä ja sulkapallon lisäksi sillä järjestetään erilaisia jumppia ja kehonhuoltotunteja.

150 m2 kuntosalimme on räätälöity erilaisille käyttäjäryhmille sopivaksi. Kaipaatpa sitten aktiivista harjoittelua, painonhallintaa tai lihaskunnon ylläpitoa Gymstickin laitteisto tarjoaa siihen mahdollisuudet.
Kuntosalin peruslaitteistoa on täydennetty muun muassa kahdella Wattbikellä ja Matrix laitteilla.

Pyroll Areena muovautuu erilaisiin tapahtumiin

Pyroll Areena on monipuolisesti erilaisiin tapahtumiin soveltuva tapahtumapaikka. Lukuisten liikuntatapahtumien lisäksi Pyroll Areenalla on järjestetty muun muassa Kotkan- ja Pyhtään Yrittäjäjuhla, Pyhtään Leijonien Joulumarkkinat, Kymenlaakson Liikunnan SporttiAction tapahtumapäivä pomppulinnoineen, mäyräkoirien erikoisnäyttely ja koululaisten itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto.
Erilaisia liikuntatapahtumia Pyroll Areenalla on riittänyt. Vuosittain Areenalla järjestetään noin 20 salibandyturnausta ja useita futsalturnauksia. Lisäksi muutamia padel- ja sulkapalloturnauksia. Padelissa pyörii aktiivinen padelin hallisarja sekä viikkokisat. Lisäksi Areenalla on järjestetty myös vahvojen miesten ja naisten MM-kilpailut.

Vuorovarausjärjestelmä

Linkki >>Vuorovarausjärjestelmään<<

Vuorovarausjärjestelmästä näet reaaliaikaisen tilanteen vuorovarauksista kuluvan kauden ajalta.

Rekisteröitymällä järjestelmään pystyt tekemään vuorovarauksia kuukauden eteenpäin. Mikäli sinulla on tarvetta varata vuoro aiemmin, ota yhteyttä Pyroll Areenalle sähköpostitse tai puhelimitse.

Hinnasto

Pyroll Areenan ajankohtainen hinnasto on voimassa 30.4.2021 asti.

Huomioithan erot hinnoittelussa yksittäisissä vuorovarauksissa, tapahtumissa ja vakiovuoroissa.
Vakiovuorolaisilla oikeus vakiovuoroon seuraavalle kaudelle, sekä noin 10% alennus vuorojen laskutuksessa.
Laskutus kenttävarauksissa ja kuntosalin käytössä tehdään kuukausittain käytön perusteella. Oletuksena lasku lähetetään sähköpostitse, haluttaessa lisämaksusta myös postitse.

Kuntosalillamme maksuvälineinä käyvät myös ePassi, Edenred-liikuntaetu, sekä Tyky- ja Smartum-mobiilimaksut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Yhteystiedot

Pyroll Areena
Huutjärventie 187
49200 HEINLAHTI

+358 (0)445 112 175 (ei tekstiviestejä)
www.pyrollareena.fi

Toiminnanjohtaja
Jarno Kiintola
jarno.kiintola@pyrollareena.fi
+358 (0)445 025 025

Pyroll Areena sijaitsee Pyhtään Huutjärvellä hyvin kulkuyhteyksien päässä.
Kotkaan – 15 km
Haminaan – 25 km
Loviisa – 30 km
Kouvola – 60 km
Helsinki – 120 km